Seyirlik,Casa Batllo

İşte benim gözümden Casa Batllo…

Casa Batllo’nun hemen girişinde, merdivenlerin solunda sizi bu iki vazo karşılıyor.

 

Kıvrılarak ilerleyen merdivenler, binanın üst katındaki yolculuğun başlangıcı.

 

Hayran olduğum çalışma odası,mantar şeklindeki şömine ve yanlarında sedirler

 

Passeig de Gracia’ya bakan geniş salon.

 

Binanın içi…

 

Terasın bir kısmı…

 

Ejderhanın sırtında:))))

 

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Seyirlik,Casa Batllo” yazısında 3 düşünce

  1. zero diyor ki:

    Özlemcim, sonran başliyim, muhakkak gelin mutfağın önüne, sakın uzakta kalmayın. İlk zamanlar ben de çekiniyordum nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim için ama hiç sakıncası yok, bekliyorum sabırsızlıkla:))
    Valla davet çok cazip. Tüm bölümler bende de var, ve evet sanırım ben de ezberleme noktasına geldim, her karakteri derin bir içselleştirmeyle canlandırabilirim şu an:))) bu açılardan hala çocukluk devam ediyor anlayacağın. Yüzüklerin Efendisi'ne de ben alıştırırım onu, 10.000 kere falan izledikten sonra onu da ezberler benim gibi:) öptüm çok

  2. macerakitabim diyor ki:

    Zerencim, madem Harry Potter'ı çok seviyorsun , seni benim oğlumla beraber Harry Potter seyretmen için bize davet ediyorum. Kuzey de tüm bölümler var ve seyrede seyrede ezberledi.Tabii biz de nedense!! onunla beraber seyretmek durumundayız. 8.ve son filmin neden hâlâ dvd sinin çıkmadığını ne kadar anlatırsam anlatayım anlamak istemiyor.
    ….veeee geçen ay ''Yüzüklerin Efendisi'' üçlemesi de alındı.Sevdi ama çok iyi anlayamadığı tabii:))) Bİr de Star Wars var bu arada.İlk gözağrısı:)
    Bu arada Barcelona'da benim gitmediğim yerleri anlatmışsın,bayıldım.Klavyene sağlık canım:)))Fotoğraflar müthiş, sen ve Ece müthişsiniz.Bir daha ki Num Num ziyaretimde oğluşla seni uzaktan seyretmeyeceğiz haberin olsun.Gelip merhaba demek istiyoruz. sevgiler

  3. zero diyor ki:

    Harika fotoğraflar… Bir önceki yazında söylediklerine de katılıyorum, kesinlikle çok etkileyici bir bina. Nasıl güzel bir hayalgücü ve tasarım dehası varmış değil mi? Bu arada Sagra Familia'yla ilgili Hogwards ya da Sauron'un şatosu benzetmelerin çok hoşuma gitti:) hiç böyle düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti çünkü ben tam bir potter ve yüzüklerin efendisi fanatiğiyimdir de:)) yeni gezi maceralarını da sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir