Miami ve ünlülerin evleri

Miami’ye kadar gelmişken yapılması gereken bir şey daha kalmıştı. O da tekne turu yaparak ünlü yıldızların yaşadığı Yıldızlar Adası’nın etrafında dolaşmaktı. Merak eden olursa diye söylüyorum Madonna’nın, Ricky Martin’in, Al Capone’un evlerini uzaktan görmüşlüğüm var.

Fazla lafa gerek yok. Hemen fotoğraflar paylaşıp, zihnimden silinmeden Miami’de yaşayan ünlülerin evlerinin fotoğraflarını paylaşıyorum.

Gökdelenlerin hemen solunda gözüken beyaz yuvarlak bina, American Airlines Arena. Basketbolla ilgilenenler mutlaka duymuşlarıdır: Miami Heats maçlarını bu stadta oynuyor.
Bu fotoğrafta stadı daha yakından görüyoruz.

Bu tur çok turistik olmakla beraber bence oraya kadar gidilmişken yapılması gereken turlardan biri. Okyanusun üzerinde keyifli bir yolculuk oluyor.

Bizimkinin keyfi görüldüğü üzere yerinde. Bu tatilden çok keyif almasına rağmen, dönünce ”Kuzey, oyun parklarında amcan da olsa çok eğlenirdiniz.” demem üzere, ”Amca, mümkünse yakın bir yere gidelim seninle, Amerika çok uzak.” diye cevap verdi.

 

Kısa bir turun ardından Yıldızlar Adası’na doğru ilerliyoruz.
İlk ev, Ricky Martin’e ait. Ben de kayboldu gitti çocukcağız diye üzülüp duruyordum. Oysa görüldüğü üzere keyfi gayet yerinde.
Bu evi de bir ara Shakira kiralamış. Artık sezonluk mu kiraladı yoksa daha uzun bir süre mi oturdu bilmiyorum. İlgilenenler varsa evi kiralamak mümkünmüş, haberiniz olsun 🙂
Önü palmiyelerle kaplı bu evde ünlü mafya babası Al Capone yaşamış. Bahçenin önündeki beyaz müştemilatta Al Capone’un koruması yaşarmış.
Şu ortadaki kırmızı ev, Amerikan rüyasını gerçekleştiren birine ait. Thomas Kramer, Yıldızlar Adası’ndaki mülkleri satan bir emlakçı. Ünlülere ev satmaktan, kiralamaktan zengin olmuş ve kendine de buradan bir ev almış. Gayet bir playboy olarak hayatını denize karşı geçiriyor.
Bu geniş beyaz ev Julio Iglesias’a aitmiş. Annem kendisini çok beğenir 🙂
Sylvester Stallone ile Sharon Stone’un oynadığı Uzman (Specialist)  filmini hatırlar mısınız? İşte bu ev, o filme kullanılmış.
Biz buraya kadar gelmişken görelim dedik.
Elizabeth Taylor’un evini görmektesiniz. Evin bahçesindeki heykel, Michael Jackson’un hediyesiymiş.

 

Bu ev bir basketbol oyuncusuna ait: Shaquille O’Neil.
Bu sevimli ev de Gloria Estefan’a aitmiş 🙂

Burada evi olan diğer ünlü isimler arasında Madonna, Will Smith ve Sylvester Stallone var. Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış diyerek Miami dosyasını kapatıyorum. 🙂

Miami Orlando’ya nasıl gitsek diye düşünüyorsanız BURAYA

Bana Miami Orlando’yu azıcık anlat diyenler BURAYA

Miami’yi merak edenler BURAYA

Miami’de nerede gezelim Özlem diyenler BURAYA

Miami Orlando ve Key West’te kaldığımız otelleri merak edenler de BURAYA tıklayıversinler.

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir