Liste 7- Gününüzü aydınlatan kişilerin listesini yapın.

52 Liste Projesi

#Liste 7- Gününüzü aydınlatan kişilerin listesini yapın.

Devamlı çoluğundan çocuğundan bahseden ve ne süper anne olduğunu sık sık dile getiren tiplerden pek haz etmiyorum. Gözüne soka soka annelik, süper kadınlık, her şeyi ben bilirimcilik beni gıcık ediyor. Olan var, olmayan var neticede ? Bir de her şeyin en mükemmeli olmaya çalışmak ve bunun için takdir beklemek niye?

Bu sinir girişi niye yaptım peki ben?
Şu sebepten: Günümü en aydınlatan kişi Kuzey çünkü. Vallahi öyle. Eve sinir harbi bir şekilde gelsem bile onu görünce tüm derdim tasam bitiyor. Aman sağlığı yerinde yaa, gerisinden bana ne diyorum. Öyle hızlı etki ediyor bünyeme. İyileştirme etkisi süper hızlı ve hemen kana karışıyor.
Ekibin diğer üyesine gelecek olursak yuvarlanıp gidiyoruz işte ?
Sonra kardeşim geliyor. Her türlü salaklığı yapma kapasitesi mevcut onda. Bize geliyor, ortalığı birbirine katıyor ve sonra çekip gidiyor. Geldiğinde mutlaka eksik bir şeyleri oluyor. Benden lazım olan şeyi alıyor ve asla geri getirmiyor. Mesela evde bir şeyim eksikse ve bulamıyorsam Selçuk, Yağmur’dadır diyor. Zavallının adı çıkmış bir kere. Umarım tüm hayatımız boyunca yaptığı saçmalıklar çoğalarak bizi güldürmeye devam eder.
Gelelim blog dostlarına. Yazdıklarını merak ettiklerim ve bilgisayar başında gevrek gevrek güldüğüm nice blogger var. Bayılıyorum onlara. Bazılarının yazılarını bekletip, bir koşu gidip kahve yapıp öyle oturuyorum masa başına. Yüreklendirici, sevgi dolu mesajlarını eksik etmeyen  takipçilere ne demeli? İnsan güzel yorumlar okuyunca ve yüzünde kocaman bir gülümseme oluşunca iyiliğin gücüne inanıyor. Sırası gelmişken beni okuyan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Tanımadığım nice dost edindim burada. Hayatımı güzelleştiren en güzel şeylerden biri de blog. İyi ki varsınız.
….ve arkadaşlarım!
Çok komikler. Çok içtenler. Çok iyi kalpliler. Artık kalben bağ kuramadığım insanları hayatımın içine almıyorum. Yoruluyorum çünkü. Hemen hemen haftada bir kez birer kadeh şarapla aynı masaya oturduğum dostlarımı, Yazı Evi’nin odalarını dolduran kalemdaşlarımı ve canım Duygu’yu çok seviyorum.
Daha ne isterim hayattan diye düşünüyorum çoğu zaman?
Sağlığımız olsun da gerisi halledilir, değil mi arkadaşlar?

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Liste 7- Gününüzü aydınlatan kişilerin listesini yapın.” yazısında 16 düşünce

    • özlem öztürk diyor ki:

      Düşmez mi? Burada olmaktan çok mutluyum çünkü. Bilgisayarın başına oturup da bloga bir şeyler yazmak, sonra sizlerin yazdıklarımı okuması, bana yaz, yaz diye uzaktan bağırması… Hepsi çok iyi geliyor bana. O yüzden günüm sizlerle apaydınlık.

    • özlem öztürk diyor ki:

      Hoşbulduk. Geldim de üstünden aylar, yıllar geçti sanki. Yazacağım ya bir Paris yazısı. Heme yazayım hatta. Ay Elif, bak şimdi tekrar özledim ben Paris'i. Sana en sevdiğim kafeyi anlatayım ben.

    • özlem öztürk diyor ki:

      Çocuklar iyi ki var yahu. Keşke bir tane daha çocuk yapsaymışım diyorum çoğu zaman 🙂 Bugünlerde birazcık uzak dursa da varlıklarının verdiği mutluluk tartışılmaz. Keyifli, uzun ömürleri olsun inşallah 🙂

  1. Adsız diyor ki:

    Hayatın getirdiği tüm yoğunluk ve stresin içinde birlikte kıkırdayabildiğimiz kişilere daha fazla zaman ayırmalıyız. Bir de gerçekten dedikleri gibi…. çok da takmamak lazım…. sevgiler, neşeniz bol bolsun…

    • özlem öztürk diyor ki:

      "Çok da takmamak lazım" kısmı üzerinde ciddi ciddi çalışıyorum. Çok zor bir konu. Eskiye göre daha iyiyim tabii. Daha da iyi olacağım. Yazmak iyi geliyor işte. Bir de herkes beni anlamak zorunda değil nihayetinde. İpek ve annesi, her ikinize de çok çok mutlu günler dilerim. Sizin de neşeniz bol olsun.

    • özlem öztürk diyor ki:

      Ay ben bu yazının altına yazılan yorumlara cevap yazmayı atlamışım. Sonra da kimse yorum yapmayınca üzülüyorum. Kendimi görmüyorum ama. Neyse, özürlerimi sunarım. Sizler de iyi ki varsınız. Birileri bana yorum yazınca inanın çok ama çok mutlu oluyorum. Boşluğa değil de beni dinleyen birilerine anlatıyormuşum hissi yanıbaşıma gelip oturuyor o zaman. Keşke daha çok vaktim olsa, hep yazıyla haşır neşir olsam ne güzel olur.
      Sevgiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir