Benim kitap kulem!

Bu da bizim evin halleri 🙂

 

Sevgili Leylak Dalı‘nda görüp, dayanamayarak ben de kendi kulemi ekliyorum. Elimde okunacak bir dolu kitabım varken, gördüğüm ve beğendiğim her yeni kitabı da dayanamayarak alıyorum. Bundan dolayı evde okunmayı bekleyen bir dolu kitabım var. Ara sıra yayınladığım kulelerden arta kalanlar da okunmamış olarak öylece duruyorlar. Bakalım bu kuleye daha neler eklenecek?

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Benim kitap kulem!” yazısında 6 düşünce

  1. alkım diyor ki:

    Ah, bloga koymadım ama bende de var böyle bir kule. Allende'nin kitabını ben de merak ediyorum doğrusu. Tezer Özlü'nün Leyla Erbil'le mektuplaşmalarını okumuştum, bu kitabını bilmiyordum. Bunu da almak istedim burada görünce.
    Laura Esquivel'in Acı Çikolata'sını epey zaman önce okuyup çok sevmiştim. Bu da güzel bir kitaptır diye tahmin ediyorum.
    İyi okumalar;)

  2. lale diyor ki:

    A Paristeki eş Hemingway ile ilgiliydi di mii? ben de okumak istiyorum onu…

    Marakeş Maslcısının NAZLI okuyor beğenmedim , beni açmadı dedi. O zaman ben kesin beğenicem demektir. Kitap okuma tarzımız taban tabana zıt çünkü:==))
    Keyifli okumaların olsun Özlemcim

  3. BAYKUŞ GÖZÜYLE... diyor ki:

    Özlemcim senin kule de bizimkiler gibiymiş:))
    tEzer Özlü'yü okudum çok beğendim, İsabel Allende'yi de okudum ama çok yıldızımız barışmadı bu yazarla, Sunset Park'ı da beğendim:) diğerlerini bilmiyorum.
    Bu arada Paris'teki eş kitabını okumuşsun acaba nasıl buldun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir