Günaydın Türkiye!

Konsantre olamıyorum bu günlerde. Kafamda düşünceler etiket bulutu şeklinde bir taraftan diğer tarafa doğru uçuşup durmakta. Yapmayı düşündüğüm bir dolu düşünce var aklımda. Bu sefer bana engel olan şey düşüncelerimin hızı. Vücudum ayak uyduramıyor beynimin hızına. Üstümde gereksiz bir telaş. Her şeyi yapmaya çalışıp,hiç birşey yapamama durumu yani!

Gün içinde anlamlı hale gelebilsinler diye peşlerinden koşup durduğum kelimeler benden saklanıp duruyorlar. Hangi kuytu köşeye saklandıklarını ne kadar arasamda bulup çıkaramıyorum.Sonra gece el ayak çekildikten sonra ne zamanki ben de uykuya kendimi teslim etmeye başlamışken bir de bakıyorum benim sevgili kelimelerim ellerinde bando mızıka kendilerinden girdikleri anlamlı sıra içinde yüzlerinde kocaman sırıtkan bir gülüşle karşımdan geçiyorlar. Bir tarafta beni sıkıştıran uykunun güzelliği,bir tarafta kelimelerin beni çıldırtan büyülü ahengi. Ne yapıyorum peki ben?

Kendimi uykunun  beni sımsıkı saran kollarına bırakıveriyorum.

Sabah uyandığımda hadi bakalım kaçan kelimelerin peşine. Nafile bir çaba elbet.

Şimdi elimde dün kitabevinde gördüğüm güzel bir kitap. İsmi ”Mamma Mia”
İlk sayfalardayım ama eğer yemek kitabı seviyorsanız ve tarifleri içine serpiştirişmiş bolca sevgiyle okumak hoşunuza gidiyorsa eğer, okuyun derim.:))) Bana kalırsa biraz yol, biraz yemek masalı bu kitap. Daha okuyamadım ama internette yazarla ilgili ropörtajlar da gözüme çarptı.
Bugünlük kısa bir başlangıç.

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Günaydın Türkiye!” yazısında 7 düşünce

  1. macerakitabim diyor ki:

    Leylak Dalım,
    İtalya'nın çeşitli yörelerine ait yemekler,her bir yörede İtalyan bir annenin dilinden yaşamını içine alan hikayeler,tadından yenmez sohbetler ve yolculuklarla anlatılmaz.Okuduklarınızı uzaktan izlediğim kadarıyla,bu kitap sizin damak tadınıza çok uygun:))))
    Sevgiler

  2. macerakitabim diyor ki:

    Özlemcim,
    Canım benim sana attığım maillerle ilgili sanırım ilahi bir sorun var:)))
    Ben yazılarımı blogger'ın kumanda panelinden kopyalayıp,sonra da diğer siteye yapıştırdım.Başka da bişi yapmadım:)))))
    Sevgiler canım,öpüyorum seni.

  3. Leylak Dalı diyor ki:

    Bak beni ayarttın şimdi. Elimdeki kuleyi dibe indirene kadar kitap almamak niyetindeydim halbuki ama okuduğun tarz kitaplara hiç dayanamam. Sen biraz daha bahset bakayım şu kitaptan:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir