Dır dır, yok mu bi gırgır?

Hiçbir şey yapmama eylemsizliğime devam etmekteyim.Ya da şöyle diyeyim, bir şeyler yapıyorum ama yaptıklarımdan zevk almıyorum. Karmaşık bir durum olmasının yanında, kasvetli bir dönemdeyim nedense. Dünden daha iyi, yarından daha kötü bir ruh hali içindeyim.

Haftada iki akşam yaptığım yogadan keyif almıyorum. Oysa alırdım!

Biraz kısır bir kitap seçimi döngüsüne girdiysem de bir ara, şimdi daha okuyasım olan kitaplar varsa da elimde, kitapları da heba ediyorum bu alem ruh halime. Bu da nerden çıktı şimdi?

Canım hep içtiğim, çok sevdiğim filtre kahveyi çekmiyor. Kahvemi yeşil çay ile aldatıyorum.

Ev ahalisine gereksiz öfkeleniyorum. Oğlanın buraya erişemeyeceğinden eminim ama koca kişisi de okumasın mümkünse bu yazdıklarımı. Sonra aleyhimde delil olarak kullanılıyor.

Saatlerim o kadar huzursuz geçiyor ki, huzur bulduğum saatlere fazla yer kalmıyor. Bu durumda sormak istiyorum zamana ”senin yapacak işin yok mu be kardeşim?”

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Dır dır, yok mu bi gırgır?” yazısında 6 düşünce

  1. Müge diyor ki:

    Evet evet herkes benzer bir ruh halinde bu aralar.. Bana da geliyorlar arada.. Elle gelen düğün bayram demeye çalışalım bari. Nasıl olacağına karar veremeyen baharın dengesizliği vurdu herhalde.
    Ve evet.. zaman geçiyor…

    Merhaba 🙂

  2. macerakitabim diyor ki:

    NzN,
    Zamanın çok hızlı geçip gittiğinden çok şikayetçiyim zaten.Yetişemiyorum bir türlü.2012'yi beklemeden hemen kendi çabalarımla kendimi bulmam lazım.Zira yaşlanıyorum ne yazık ki.
    Huzur ,sağlık ve bolca seyahat istiyorum:))))
    Sevgiler

  3. NzN diyor ki:

    bu aralar herkesten aynı şeyleri duyuyorum. kendim de dahil olmak üzere genel bir "durma-sorgulama-arama" durumu var….
    2012 uyanış yılı olacakmış bir çok ruh için. özümüze dönmemiz gerektiğini farkına varacak ve rotamızı değiştirecekmişiz. bir yaşam koçunun yorumudur bu.
    umarım öyle de olur 🙂

  4. macerakitabim diyor ki:

    Nisan'ı suçlayabiliriz diye düşünüyorum valla.Mart kapıdan baktırır falan diyorlardı ama nisan geldi geçti yok.Tası tarağı toplayıp sıcak bir memlekete gideceğim valla.Bu arada anladım ki ben isveç,Norveç falan gibi
    ülkelerde hiç çekinmem elimi kana bularım:) Yakın zamanda güneş yüzünü göstermezse evdekiler imza toplayıp beni evden attıracaklar.
    Özlemcim,okuduklarıma gelince birkaç kitabı okumayı beceremeyip,elime yüzüme bulaştırıp kenara bıraktım.Sonra baktım olacak gibi değil,Ursula K.Le Guin'in ''marifetler'' kitabını aldım elime onu okudum .Ursula iyi geldi bana.Üçleme bu kitapta.İkincisi aldım ama daha okumadım.Sonra Tom Robbins'ib B,Bira diye ince bir kitabı var.Onu okudum.Bu kitapta masal gibiydi.Şimdi elimde ''mamma mia''
    Yazamıyorum da ya,Özlem enterasan.Çayır çimen istiyorum ben:))))
    Öpüyorum seni canım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir