2012 yılında ne yapmak istiyorum?

🎄🎄🎄Yeni Yıl Listeleri, Yeni Yıl Kararları 🎄🎄🎄

Böyle listeler yapmayı seviyorum ben. Daha gençken bu listeleri yapıp, sonra uygulayamadıklarım için kendimi suçlardım; ama geçen zamanın izinde artık kendimi listelerim ve yapamadıklarımla sevmeyi öğrendim. 🎄

Yeni Yıl Kararları
Yeni Yıl Kararları

Photo Credit: BURADAN

🍀 Biraz daha sakin olmayı öğrenmek, geçen sene olduğu gibi bu sene de baş misyonum olacak. Hayatın ben ne yaparsam yapayım akıp gittiğini bilip, yakalayabildiğim yerden kuyruğunu tutup, anın tadını çıkaracağım.

🍀 Geçen sene oğluma ayırdığım vakti doğru ayarladığımı düşünüyorum; bu sene ilgimi üstünden eksik etmesem de, ödevlerini yaparken yine yanında bulunup, o ödevlerini yaparken, ben kendi işimle meşgul olacağım.

🍀 Bu sene gezi planlarım içine görmediğim yeni yerler ekleyeceğim.

🍀 Daha çok fotoğraf çekmeye çalışıp, bir de oturup fotoğrafları tasnif edeceğim.

🍀 2011 sonlarında başladığım yazı kursundan aldığım keyfin bana verdiği mutluluğu unutmayarak, bir sonraki aşamasına da katılacağım; hatta kendimi kaydettirdim.

🍀 Sanırım iki senedir gitmeyi düşündüğüm ama bir türlü sabah erkenden kalkacak enerjiyi bulup, gidemediğim Defne Suman’ın Shadow Yoga dersine gideceğim. Evren bunu istiyor; bir arkadaşım kendini yazdırırken, beni de bu derse yazdırdı ve artık kaçarım yok.

🍀 Bu sene sona ermeden elimde okunmayı bekleyen kitaplardan bir liste oluşturacağım. Isabel Allende mutlaka bu sene tanışmayı düşündüğüm yazarlardan. Sonra Füruzan’lar okunacak.

🍀 Sanatsal etkinliklere katılmaya biraz daha gayret edeceğim.

🍀 Yazı yazma olayını, en azından günde yarım saatimi ayıracağım disiplinli bir çalışma şekline dönüştüreceğim.

🍀 Ve bir de bilgisayarımda ya da defterimde saklı gezi yazılarımı toparlayıp, birkaç dergiye yollayacağım. Artık ne çıkarsa bahtıma 🙂 Denemeden bilemem değil mi? Buraya yazıyorum ki bana unutturmayın olur mu?

Eh şimdi her birimize ayrı ayrı mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yeni yıl dilemenin vaktidir. Mutlu yıllar!

 

2018 yılında okuduğum kitaplar için BURAYA;

2019 yılındaki Macera Kitabım için BURAYA;

2021 yılının ne tuhaf bir yıl olduğunu okumak için de BURAYA tıklayabilirsiniz.

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

2012 yılında ne yapmak istiyorum?” yazısında 13 düşünce

  1. macerakitabim diyor ki:

    FKH,
    Yeni yılda yollarda bir yerde denk gelirmişiz. Bu sene, geçen sene sizin uğradığınız topraklarda gezinme hevesim var ama bakalım:))) Gitmeden o sayfalara tekrar dönüp bakacağım, ne yapmak lazım gelir diye? Sizin de yollarınız hiç eksik olmasın, azalmasın, devamlı çoğalsın.
    Sevgiler, iyi seneler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir