Patrick Rothfuss- Bilge Adamın Korkusu

Hafta sonuna girmeden önce ev telefonumuzun kesik olduğunun farkına vardık. Bu durum üzerimizde büyük bir şaşkınlık yaratmadı tabii ki; zira her kar yağdığında ya daha iyi bir yapılanma için çalışma yapıldığında hizmet kesintisi olmasına çoktan alışmıştık. Bu seferki çalışma da gayet iyi niyetli yapılan bir çalışmaydı. Türk Telekom çalışanları bundan önceki ilk atağını bizim tatile gitmediğimiz geçmiş bayrama denk getirmişler, biz de ahali olarak vaktimizi evimizde internet olmadan geçirmiştik. Yeni bir yapılanma çalışması içine girmelerinin sebebi, bize site olarak komşularımızla ücretsiz görüşme hakkını tanıyabilmek içindi. Tüm hafta sonu boyunca kocayla ben, yapmaya çalıştıkları uygulamanın ne gereksiz bir şey olduğunu konuştuk durduk; zira site içinde görüştüğümüz tek bir komşumuz bile yok!

 

İşte, burada ne kadar sosyal bir insan olduğum daha da açık bir şekilde ortaya çıkıyor.
Velhasıl, bizim karla başlayan işe gitmeyip, dinlenme haftamız internetsiz bir şekilde sürüp gitti. Sonucunda bendeniz yukarıda fotoğrafı görülen 1100 sayfanın üstündeki muhteşem kitabı bitirdim, üstüne çıplak gözle görülebilen kol kasları yaptım. Yine de diyorum ki, tüm emeklerim bu kitaba helal olsun.

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Patrick Rothfuss- Bilge Adamın Korkusu” yazısında 4 düşünce

    • özlem öztürk diyor ki:

      Geçen sene Selçuk okumuştu bu kitapları. İlkini hevesle okuyup bitirdikten sonra, ikinci kitabı bir müddet beklemişti. Bir de alay edip duruyordu benimle, oğlana da reklamımı kötü yapıyordu ''annen hep ince kitaplar okur oğlum'' diyerek. 2012'nin sonunda gel bakalım dedim ilk kitaba, bayıldım. İkinci kitabı beklemek zorunda kalmadığım için de çok sevindim.
      Lale abla seversin sen Kvothe'yi ya:) Kvothe, durduğu yere kök salamayan bir Edema Ruh, yani bir kumpanyacı, yani bir çingene… Pek tatlı, pek akıllı… Sonra demedi deme!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir