Çekiliş varmış. Öyle dediler.

Blogdan beni takip eden çok sevdiğim insanlar var. Bunu her fırsatta söylüyorum çünkü dediklerimi kalben hissediyorum. Benim Paris sevgimi dinlemekten bıkmadılar ve her seferinde de beni anladıklarını söyleyen güzel yorumlar yazıyorlar. Bazen yorumlarda, “Hadi ama bir kitap yaz, Paris’le ilgili yazdıklarını bir kitapta topla da, gidip alıp okuyalım” cümleleri oluyor. Eh, itiraf etmem gerekirse bu yorumlar karşısında mutluluktan havalara uçuyorum. Kim uçmaz ki? Hadi yaptığınız bir şeyi takdir beklemeden yapın diyorlarlar da insan böyle güzel övgüler karşısında da eriyor. Ben eriyorum yani, başkalarını bilemem.
Yazdığım bir yazının altında yorumlar görünce sanki birileri bana dünyaları vermiş gibi hissediyorum.
Ben sizin bana hissettirdikleriniz karşısında size dünyaları veremeyeceğim. Çok isterdim, inanın! Onun yerinde kırtasiye sevenler için minik bir hediyem olacak. Sahiden minicik. İG hesabıma gelir, seyahat etmekle ilgili içinizden geçenleri yorumların olduğu yerde paylaşırsanız, siz de bu mini çekilişe katılmış olursunuz.
Şartlar mı? Hahaha ?

 

  • Şart falan yok. Beni illa ki takip etmeniz falan da gerekmiyor. Altı üstü, içi sevgi dolu birkaç Paris çıtırı hediyecik o kadar. Dediğim gibi seyahatle ilgili bir cümle. Havalı olsun ama. Bir de sevdiğimiz bir kişiyi etiketleyeceğiz. Yani kazanma şansımızı %50 azaltacağız. Nasıl ama?
  • Eee, kirlenmek güzelse, paylaşmak da güzeldir. Değil mi?
  • IG hesabım tabii ki: macerakitabim

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Çekiliş varmış. Öyle dediler.” yazısında 6 düşünce

  1. İki Balık Bir Kedi diyor ki:

    Özlem, o kadar bunalmışım ki, takip edin, şunu da yapın ama lütfen bunları yaparken bir de amuda kalkın'cılar ve o zihniyetten… Hani bir şeyi hediye etmenin de bir adabı yok mudur diye düşünüyor insan.
    O yüzden de kalbi en çok Parisle atan kişiye gitsin dilerim bu defter 🙂
    Oh be yazdım rahatladım 🙂

    • özlem öztürk diyor ki:

      Ben de yukarıda bahsettiğin şeylerden çok sıkıldım. Hediye vermenin karşılığını istiyor aslına bakarsan herkes. Zaman zaman kendime bu tiplere takılıyorum diye kızıyorum; hiç düşünmeyip sadece yazdığım zamanlar en keyif aldığım zamanlar. Bazen de o açgözlülük ve şunları şunları yapın'cılık bıktırıyor beni. Sorsan bu insanların hepsi kendilerini nasıl da yukarlarda görürler. Çoğu içinden geldiği için bir şeyi hediye ediyordur ama takip etmediğin takdirde o hediyeyi vermez.
      Ben sevdiğim, burada yaşamımdan bazı şeyleri paylaştığım birilerini mutlu etmek istedim sadece. Ufacık bir defter zaten. 🙂 Umarım yazmayı seven birine gider de, keyifli yazılar okuruz biz de. Bu arada bir türlü yapamadım çekiliş işini. Koşturmaktan ve yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim. :=)
      Öperim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir