Başlangıç için dört izleyici:)

Efendim arkadaş kontenjanından da olsa artık 4 adet izleyicim var. Bu sevgili arkadaşlardan bir tanesi resmen kardeşim, diğeri de oğlumun babası. Kalan iki izleyicim ise beni seven arkadaşlarım. Zor durumda kalırsam yedekte tuttuğum diğer kız kardeşimi de izleyicilerim arasına katmaktan herhangi bir utanç duymayacağım. Blog yazmaya başlarken, ”Beni izleyen birileri olsun, Tanrım ne olur!” diye başlamasam da, ilerleyen günlerde içimde nereden geldiği belli olmayan bir hırs oluşmaya başladı:)

Yakında gazete ilanı falan vermekten korkuyorum.

Bilgisayarın başında kendimi google’da ararken buluyorum. Neyse bir gün gelecek ki ben de kendimi google’ladığımda bulabileceğim. Kayda yönelik etiketler de bir işe yaramıyor herhalde.

Olsun!

Ben yazmaya devam edeceğim. Çok eğleniyorum çünkü. Sanki yazarken kafam boşalıyor.

Bu arada geçen hafta Perşembe günü sevgili oğlum ilk süt dişini çıkardı. Çok gururluyuz ve mutluyuz.

….ve önümde beni bekleyen iki Paris ve bir New York seyahati var. Daha ne olsun, değil mi?

Sağlığımız da yerinde olduktan sonra başka ne istenir hayattan?

Fransızca öğrenme projem hayata geçirilemedi hala. Gerçi ataklar yapıldı ama Fransız Kültür Derneği‘nin, Saint Joseph’de verdikleri kursun saati benim programıma uymadı. Şimdi rota başka kurslara çevrildi.

Bu arada Paris ve New York otellerini ayarlamam lazım bir ara.

Keyfim nasıl bilmiyorum ama. Kendime düzenli olarak pozitif düşünce ve mutluluk pompalamaya çalışıyorum. Bünyemin ek desteğe ihtiyacı var. Mr.S, bu hafta sonu itibariyle Çin’e gidiyor tekrar. Benim de bu boşluğu spor, oğlumla ilgilenmek, kitap okumak ve tiyatroya gitmek olarak dakikası dakikasına değerlendirmem gerekiyor.   🙂

Sahiden İstanbul Film Festivali ne zaman başlıyor? Bu sene festival filmlerinden birkaçına gidebilmek istiyorum. İnsan, özellikle de kadın denen mahlukat ne çok şey istiyor değil mi? Ama ben isteyen, talep eden insanı severim. Hayattan hiçbir şey istemeden var olabilmeyi aklım almıyor çünkü…

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Başlangıç için dört izleyici:)” yazısında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir