Melek miyim yoksa neyim?

Taşınma halleri, evi toparlama derdi, ev bayrama yetişecek yetişmeyecek stresi, oğlan okumayı öğreniyor aman ilgilenelim dikkatimizi üstünden eksik etmeyelim, çalışma disiplinini şimdiden vermek lazım derken; arada malum tesisatçımız, boyacımız, mobilyacımız…

Bayram geldi, bizim kapıyı da çaldı.
Evet her şey olacağına varıyor. Strese girmek beraberinde çözüm getirmiyor ve oğlumuz annesinin stresi üstünde olmadan da okumayı yazmayı öğreniyor. Telaşım şundandır efendim hayatımda yaşadığım tek taşınmam evlenmem sebebiyle anne babamın evinden kendi evime taşınmam dolayısıyla olmuştur ve bunun dışında da başka bir taşınma maceram yoktur. Annemin evinden aynı semtte bir sokak öteye taşındım yani:)

Oğluma gelecek olursak, ehhh o da biricik tek oğlum, altı yaşına kadar iş, iş ve yine iş derken çok şey kaçırdığımı düşünüyorum ve daha fazlasını da kaçırmak istemiyorum. Kompozisyonun giriş bölümünü tamamlamış bulunmaktayım. Şimdi sıra gelişme ve asıl bölümde. Birazdan kopup gideceğim yine başka diyarlara uçan halımın üstünde.

Biz bayram öncesi yolumuzu, önce oğlumuzu kendi iradesiyle! babaanne ve dedesine bırakmak için
Akyazı’ya çevirdik. Oğlumuzu emin ellere teslim ettikten sonra bu sefer biz kendi irademizle İstanbul yollarındaydık. ”Benim bir tatile ihtiyacım var” sessiz çığlıklarım bu blog aracılığıyla tarafımdan duyurulmaya çalışılmıştı zaten! Peki ama ben bu minik seyahati biliyor muydum?

 

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Melek miyim yoksa neyim?” yazısında 3 düşünce

  1. selçuk diyor ki:

    kimi akan suya bakip suyun dinginligine kaptirir kendini,kimi durmadan akisina takilir eyvah hayat geciyor der telaslanir,kiminin derinlere ilisir gozu, suyun icinde hic olmayanlari arar durur,su hepsine guler gecer aklinda eski bir ozdeyis" su akar yatagini bulur".

  2. Sokak Kedisi diyor ki:

    Telaşsız yaşamanın sırrına vakıf birileri varsa bana da öğretsin nolur 🙂

    Hep yazar, çizer ve bilirim ki telaş etsen de etmesen de herşey olacağına varıyor. Ama bilsem de fayda etmiyor, endişesiz günüm geçmiyor :))

    Tatil güzel geçmiştir umarım 😉

  3. özlem diyor ki:

    Özlem'cim çok telaş olur o taşınma halleri.
    Oğlanın okuma yazma öğrenmesine gelince, okul halleri hiç bitmeyecek o da başka bir telaş.
    Sonuç sadece ve sadece sakin olmak başka bir şey değil inan ki.
    Sevgiyle kal…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir