HAFTANIN KİTABI 1

Heyecanıma yenik düşerek kısa bir blog yazısı yazarak buradan ayrılacağım. Okuduğum son kitabın ben de bıraktığı izlenimi hemen aktarmak istiyorum. Patrick Rothfuss kitapçı rafında denk gelip aldığım ve okurken beni büyüleyen yazarlardan biri oldu.

Rüzgarın Adı

Rüzgarın Adı ve Patrick Rothfuss

Yeni yılın ilk kitabını takdimimdir. Aslında kitabıma geçmiş senenin son günlerinde başladım. Uzun bir kitap olduğu, bende de zaman sıkıntısı olduğu için bitirmem bu haftayı buldu. Yüzüklerin Efendisi’nden sonra okuduğum en iyi fantastik roman olduğunu söylüyorum. Hem de hiç tereddüt etmeden. Şimdi çok uzun bir ikinci cilt beni bekliyor. Kitap o kadar akıcı bir dille yazılmış ki, başlamak için sabırsızlanıyorum.

Kvote’nin hayatı kesinlikle okunması gereken bir macera! Benden söylemesi!

Kitabın ikinci cildi ile ilgili yazdığım yazıyı okumak için BURAYA bir tık.

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

HAFTANIN KİTABI 1” yazısında 5 düşünce

  1. özlem öztürk diyor ki:

    Yorumları okumadım açıkçası, o yüzden bilmiyorum. Ben fastastik edebiyatı çok severim. Bu kitapta hayli uzun olmasına rağmen çok akıcı bir dille yazılmış. Kitapla ilgili yapabileceğim tek eleştiri, ikinci kitapta sıkça karşıma çıkan yazım hataları. Belli ki birinci kitapta gösterilen özen, bu kitapta biraz aceleye gelmiş. Bunun dışında herkese tavsiye ederim bu kitabı:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir