Ev hali!

Survivor reklam arasındayız. Reklam arası çok uzun olduğu için bizim evde reklam aralarında başka işler çevriliyor. Mesela Kuzey bu saatte hâlâ uyanık! An itibariyle hızlı hızlı banyosunu yapıyor. Zaten el kadar bebenin yapacağı banyodan ne olur ki? Tertemiz benim oğlum! 
Ayağımın ağrıdığını bahane ederek, banyoda Kuzey’e eşlik etsin diye Selçuk’u görevlendirdim. Koca kişisi aldığı görevden çok memnun olmayarak, refakatçi olmak istemediğini belirterek itiraz hakkını kullandı. İtirazı kabul edilmediği gibi, ev ahalisi tarafından esefle kınandı. 
O da gözlerini aşağı devirerek çabalamakta olduğu şeyin ve ağzından çıkan ”kocaman adam oldu, kendi açamıyor mu suyu?” cümlesinin hemen farkına vararak, maksadını aşan cümleleri için hepimizden ayrı ayrı özür diledi.
Şimdi evimizin alışık olduğumuz rutinine geri döndü. Ben kucağımda bilgisayarımla blog aleminde ne var ne yok diye bakarken, Kuzey Survivor’a, sevgili kocam da Candy Crash Saga oyununa geri dönmüş vaziyette. 
Bu arada yeri gelmişken, benimle facebook arkadaşı olan dostlarımdan tarafımdan gönderilen Candy Crash Saga istekleri için özür dilemeyi borç bilirim. Koca kişisini kendi facebook haklarını bitirdikten sonra, hırsına yenilip benim facebook hesabımdan da oyun oynarken suç üstü yakaladım. 
Kendisine yani bana hak falan yollamayın arkadaşlar. 
Zannedersem bağımlı bir kocam var!

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Ev hali!” yazısında 5 düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir