Haberler!

Mutlu otuz sekiz!
Son iki haftadır yerimde sabit bir şekilde oturuyorum. Yıllardır ayağımda yaşayıp, kendini her an bana hatırlatan ağrıdan sonunda kurtuldum. Artık hayatıma onsuz devam etmeyi öğreneceğim. Konuyla ilgili bir sıkıntım yok aslına bakılacak olursa. Onu özleyeceğimi pek düşünmüyorum. Hatta bir müddet sonra varlığını bile unutabilirim!
Şimdilik sol ayağımda kesinin verdiği sızı ile günlerimi geçiriyorum. İlk haftamı evde koltuğa uzanıp, her güne bir İran filmi projemi yürürlüğe koyarak geçirdim. Filmin ertesinde elime kitabımı alıp keyif yapmaya devam ettim. Arkadaşlarım sanki anlaşmışlar gibi teker teker uğradılar yanıma, öyle güzel sohbetler ettik ki, sonunda evde olmanın ne güzel bir duygu olduğu konusunu kendime kanıtlamış oldum. İnanın hayatımı bu şekilde sürdürmeye daha haftalarca devam edebilirdim. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir sorumluluk duygusu geldi oturdu midemin orta yerine.
”İşe gitmeliyim artık ben!” dedim.
…ve bugün işe başladığım ikinci hafta. Oysa evde ne keyifler anlar yaşamıştım ben.
Biliyorum her bulduğum fırsatta hemen bir uçak bileti ayarlayıp, yollara düşüyorum. Bu vesileyle, yürüyemeyecek olmamdan dolayı, evde kalmak çok güzeldi.
Neler yaptığımı bir türlü anlatamadım burada da!
İnternetten uzak durasım vardı. Klavyenin üzerinde parmaklarımın gezinmesinden çok, defterle kalemin dostluğunu yaşamak istedim. Öyle de yaptım:)
Çok gezdim bu aralar… Anlatamadığım ne çok şey var. Bir gün elbet unutulacak olacak kişisel tarihimin kısa notlarını toplamak adına buraya karalamak gerçekten güzel…
Kısa bir merhaba’ydı şimdilik karaladıklarım…
Ameliyattan üç gün önce Amsterdam sokaklarında, Kraliçe’nin doğum gününü kutluyordum. Kurtarabildiğim fotoğraflarım varsa, yükleyeceğim buraya…
Hemen iyileşmem gerekiyor; zira yeni yolculuklar var.
Haziran’da bildiğim bir şehre nefes almaya, Temmuz’da Provence’da gezmeye, sonra denize girmeye Ege’nin diğer kıyısına gidiyorum.
Beni en çok heyecanlandıran gezi ise Kurban Bayramı’nda olacak.
Şimdi benim için dinlenme vakti!

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Haberler!” yazısında 11 düşünce

  1. Sittirella diyor ki:

    Özlem'cim geçmiş olsun :/ Bi' an önce iyileş ve de hatırlama o ağrıyı e mi? 🙂
    Aynı zamanda hastalanmışız, olaya bak 🙂
    Evde durmak güzel…bi' yolunu bulsam hiç dönmeyeceğim ofise! 🙂 Bulamadım henüz ama arama çalışmalarıma tüm hızıyla devam ediyorum o ayrı mesele 🙂
    Mutlu otuz sekiz derken? 🙂 Doğum günün müydü?
    Eğer öyleyse ''Nice leyleği havada göreceğin-muylu yaşlarına 🙂
    Ben de yarın ''Mutlu otuz altı'' diyeceğim 🙂
    Sevgilerimle.

    • özlem öztürk diyor ki:

      Doğumgünümü Matıs yının güzelliğinde kutladım gitti. Yahu pek hızlı ilerliyormuş gibi geliyor günler, onlar da birbirine eklenip bir bakıyorum yıl oluyorlar…
      Otuz altın kutlu olsun… Bol keyifli bir yıl olacağına eminim ben… Otuzbeşi geride bıraktığına göre artık önündeki maçlara bakacaksın:))))
      Bu arada nen var şekerim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir