Paris’e gitmek için 5 neden!

  • Bir kere canın çok sıkkınsa ve acele yoldan mutlu olmak istiyorsan Angelina‘ya gidebilir, şahane bir sıcak çikolatayı höpürdetebilirsin. 🙂

Adres: 226 Rue de Rivoli, 75001 Paris

  • Paris’in en güzel kitapçılarından biri olan Abbey Bookshop‘a uğrayabilir, büyük bir ihtimalle kitabevinin sahibi Brian tarafından ikram edilecek kahveyi içip, kitap kokuları içinde huzur bulabilirsin.
Adres: 29 Rue de la Parcheminerie, 75005 Paris, Fransa
  • Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkan Küçük Prens’le çocukluğunuzu hatırlayabilir ve kendinizi tekrar kucaklayabilirsiniz.
  • Eskilerden bir tanıdığın kapısını apansızca çalabilirsiniz. Sahi bu kadar yakında mı oturuyordur sizin kahvenizi yudumladığınız kafeye?
Adres: 6 Place des Vosges 75004 Paris, Fransa
  • Yalnız yazarların, ressamların, artistlerin ve bu şehre tutkunların değil, aynı zamanda roman kahramanlarının da şehridir Paris. Bir kitabın içinden fırlayan kahramanımız Dutilleul, yazarı Marcel Ayme’den daha ünlüdür Montmartre’da.
Paris’i sevmek için çok sebep vardır, çoook!
…ve kim ne derse desin: Aşkın şehridir Paris!

Blog yazılarımdan e-posta ile haberdar ol

Yorum yazmak için tüm yorumların altındaki alanı kullanabilirsiniz.

Paris’e gitmek için 5 neden!” yazısında 10 düşünce

    • özlem öztürk diyor ki:

      Senin sonuna kadar Paris'in tadını çıkaracağından hiç şüphem yok. Bu kadar gitmeme rağmen her gideni tekrar kıskanıyorum. Umarım harika bir seyahat olur ve şehri severek geri dönersin.
      Sevgiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir